+31 6 40630804

Stucwerk

Wij zijn per direct inzetbaar voor stucwerk!

Écht vakwerk
Innovatieve technieken
Passende prijs
Stucwerk

Stucwerk

Stucwerk is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf word aangebracht. Stucwerk wordt vaak ingezet om onaantrekkelijke wanden van leem, hout, baksteen of beton aan het oog te onttrekken.

Glad stucadoorwerk
Deze moderne en populaire vorm van plafond- en wand-afwerking wordt de laatste jaren het meest toegepast. Het gipspleister wordt door onze ervaren stucadoors snel en vakkundig machinaal of handmatig aangebracht. Met glad stucadoorwerk wordt een heel strak resultaat gecreëerd, dat als ondergrond dient voor texwerk en overige afwerkingen.

Fijn schuurwerk
Om schuurwerk te creëren wordt een fijne zandkorrel aan het gipspleister toegevoegd. Hierdoor heeft het gestucadoorde oppervlak een zeer fijne korrelstructuur. Schuurwerk dient doorgaans te worden voorzien van texwerk.

Sierpleister

Sierpleister is een eindafwerking die niet meer getext hoeft te worden. U heeft de keuze uit een breed kleurenpalet. Bovendien zijn sierpleisters harder en daarmee stootvaster dan gipspleisterwerk. Voorbeelden van sierpleisters zijn Spachtelputz, Granol, Barokputz en granietpleister. Deze kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden.

Decoratief stucadoorwerk
Eindafwerkingen als Betonlook, Beton-ciré, Tadelakt of Italiaans Stucdesign (ook wel marmerstuc genoemd) worden steeds populairder. Deze geven een heel bijzondere uitstraling aan uw ruimte en zijn vaak ook toepasbaar in ‘natte ruimten’ zoals badkamer, douche of zelfs buiten.

Stucwerk

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Voorbeelden van ons werk

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.