+31 6 40630804

Over Bethlehem & Wijtzes

Momenteel bestaat ons bedrijf uit vijf personeelsleden. De behoefte aan vakmanschap en duurzaam schilderwerk blijft groeien waardoor een personeelsuitbreiding op kort termijn niet uit te sluiten is.

Wij zijn volop aan het ontwikkelen op het gebied van innovatieve technieken zoals spuitwerk, wandpleister, renovlies & behangwerk, (vloer)coatings en houtrot reparatie doormiddel van epoxy.

Door continue aandacht in deze ontwikkelingen maken we grote stappen in kwaliteit en duurzaamheid. Hiernaast zijn we in staat om binnen uw eigen ruimte te visualiseren hoe een bepaalde kleur op uw muur of ruimte zou kunnen staan alvorens deze aan te brengen.

Hierdoor bent u in staat om een weloverwogen keuze te maken uit het door ons aan te brengen kleurenpalet. Zoekt u een duurzame schilder die staat voor zijn geleverde werk, neem dan contact op, zodat we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

80+
5-sterren beoordeling
740+
Tevreden opdrachtgevers
590+
Huizen geschilderd
10+
Jaren ervaring
Over Bethlehem & Wijtzes

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.