+31 6 40630804

Renovlies & Fotobehang

Wij zijn per direct inzetbaar om renovlies en fotobehang te behangen!

Écht vakwerk
Innovatieve technieken
Passende prijs
Renovlies

Renovlies - Behangwerk

Bent u op zoek naar mooie, strakke en vooralbetaalbare wandafwerking? Renovlies behang is dé oplossing voor uw woning. Renovlies scheurt niet, is voordeliger en veel sneller aangebracht dan stucwerk.

Door jarenlange ervaring in renovlies, glasweefsel en glasvlies behang hebben wij de beste manier gevonden om uw wanden zo strak mogelijk te maken. De kwaliteit en klantwens staat bij ons voorop. Met de lage prijs is renovlies behang daarom de beste oplossing voor strakke wanden!

Burenkorting: daarnaast bieden we bij Bethlehem & Wijtzes ook collectieve kortingen aan bij nieuwbouwprojecten. Hoe meer toekomstige buren van u kiezen voor Bethlehem & Wijtzes, des te lager de prijs voor alle bewoners wordt. Dat betekent strakke wandafwerking tegen een nog lagere prijs.

Het loont dus zeker om uw buren te overtuigen voor ons renovlies behang te kiezen. Zo profiteert u allemaal van de hoogste kwaliteit en de laagste prijs.

Neem contact op voor de kortingsmogelijkheden bij uw nieuwbouwproject!

Fotobehang - Patroonbehang

Fotobehang of patroonbehang is decoratief en in allerlei thema´s verkrijgbaar. Bovendien siert het iedere ruimte in huis. Foto/patroon behangen is bijvoorbeeld mogelijk in uw woonkamernet als in de slaapkamer. Wij regelen het!

Ook een lange gang of grote hal leent zich perfect voor fotobehang. Het is mogelijk om alle muren ineen kamer ermee te behangen. Of slechts een enkele muur om het fotobehang eruit te laten springen.

fotobehang

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Voorbeelden van ons werk

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.