+31 6 40630804

Spuitwerk

Wij zijn per direct inzetbaar voor Spuitwerk!

Écht vakwerk
Innovatieve technieken
Passende prijs
Spuitwerk

Latex spuiten

Wanden en plafonds met latex spuiten levert mooie, egale wanden en plafonds op. Daarom is latex spuiten vaak de beste keuze voor een strak eindresultaat. Omdat het spuiten minder arbeidsintensief is dan rollen, is het vaak ook nog voordeliger.

Hoe meer vierkante meters hoe voordeliger het wordt voor de klant. Een goede voorbereiding is belangrijk voordat we kunnen starten met latex spuiten, denk hierbij aan afplakken, afdekken, afkitten etc. dit zit altijd bij onze prijs in en kwaliteit staat voorop bij onze werkzaamheden.

Daarom kunnen wij een prachtig resultaat voor u neer zetten.

Lak spuiten

Lak spuiten zorgt ervoor dat deuren, kozijnen en houtwerk strak afgewerkt worden. Dat wil zeggen zonder strepen van kwast of roller. Omdat wij hoogwaardige lakken gebruiken en omdat wij professionele apparatuur gebruiken.

Door middel van het lakspuiten voorzien wij al uw houtwerk van een mooie, nieuwe laklaag. Omdat de lak die wij gebruiken speciaal voor het spuitenontwikkeld is wordt het eindresultaat erg mooi. Dus zeer strak en helemaal egaal.

Burenkorting

Daarnaast bieden we bij Bethlehem & Wijtzes ook collectieve kortingen aan bij nieuwbouwprojecten. Hoe meer toekomstige buren van u kiezen voor Bethlehem & Wijtzes, des te lager de prijs voor alle bewoners word.

Dat betekent strakke plafond/wandafwerking tegen een nog lagere prijs. Het loont dus zeker om uw buren te overtuigen voor ons te kiezen om de woning te latten spuiten.

Zo profiteert u allemaal van dehoogste kwaliteit en de laagste prijs.Neemcontact op voor de kortingsmogelijkheden bij uw nieuwbouwproject!

Latex spuiten

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Voorbeelden van ons werk

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.